Az MFO-t is fel lehet mondani?

A normál lakásbiztosításokat évente egy, plusz még egy alkalommal lehet felmondani (a mindenkori évfordulóra és a 2024-től elérhető márciusi lakásbiztosító váltási hónap végére).

A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítások ennél mégtöbb lehetőséget biztosít a lakástulajdonosoknak (lévén fogyasztóbarátabbak a többinél) és nem csak az évfordulóra, de minden naptári negyedév végére is felmondható.

Blog kategóriák
Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre