Hírek

Jelentős feladatok a szakma előtt - hogyan növelhető a lakásbiztosítási kampány hatékonysága?

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

FONTOS HATÁRIDŐ KÖZELEG - Egyszerűbb ügyfélazonosítás az életbiztosításoknál

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Közel 40 ezren váltottak a kampány első harmadában

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Meglepetések és hatalmas kedvezmények az első 3 napban!

Kiadva - 2024. március 3 - Az elmúlt hétvégén megnyílt az az egész márciusban elérhető biztosító váltási ablak, ahol a hazai lakások tulajdonosai optimalizálhatják meglévő biztosítási szerződésüket vagy kedvezőbbre válthatnak.

Egymilliárddal támogatja a kormány a márciusi lakásbiztosítási kampányt - kiélezett helyzetbe került a biztosítási piac!

Kiadva - 2024. február 18. Egymilliárd forintos kampánytámogatást, próbavásárlásokat és emellett drákói szigort ígért az MNB azoknak a biztosítóknak. Az ügyfelek 10 ezreket spórolhatnak lakásbiztosítási kalkulációjukkal!

Nő a bank-biztosítók száma magyarországon!

Kiadva - 2024 február 21 - Erős digitális alapokon, egymással szorosan együttműködve végzi ezentúl tevékenységét a hazai bank- és biztosítási szektor két jeles szereplője....

Újabb, mintegy fél millió lakásbiztosítást von be a Kormány a 2024 márciusában sorra kerülő lakásbiztosítási kampányba!

Kiadva - 2024. január 30 - A Nemzetgazdasági Minisztérium által, a MABISZ-hoz a mai napon eljuttatott állásfoglalás szerint, a 2024. március hónapban megrendezésre kerülő lakásbiztosítási kampány kiterjed majd, a csak ingóság biztosítással rendelkező lakásbiztosításokra is.

Lakásbiztosítási kampány 2024 – hamarosan minden kiderül!

Kiadva - 2024. január 26 - Alig egy hónap van már csak hátra és elindul az elmúlt tíz év legnagyobb biztosítási kampánya. A kormány lakásbiztosításokat érintő intézkedésének köszönhetően március 1-től, egy hónapig versenyzenek majd a biztosítók, alkuszok és üzletkötők az ügyfelekért.

HAMAROSAN TÍZEZREKET SPÓROLHATUNK A LAKÁSBIZTOSÍTÁSON!

Kiadva - 2023. december 06 - Már nagyon kevés idő van 2024. március elsejéig, amikor több mint 3 millió biztosítási szerződést, vagyis a teljes lakásbiztosítási piacot érintő biztosító váltási kampány kezdődik.

Jó-e a határozott idejű lakásbiztosítási szerződés?

Kiadva - 2023. szeptember 8. A közelgő lakásbiztosító váltási kampány okán, újra fókuszba kerültek a határozott idejű lakásbiztosítási szerződések. Jók-e ezek, ha igen, mikor érdemes ilyet választani. Időszerű-e éppen most leszerződni valamely biztosítóval hosszú távra? Ezt a témát jártuk körül, érthetően.

LEGFONTOSABB SZABÁLYOK és KORMÁNYZATI ELVÁRÁSOK A LAKÁSBIZTOSÍTÁSI KAMPÁNYBAN

Kiadva - 2023. augusztus 28 - Mi és hogyan lesz valójában 2024 márciusában induló lakáskampányban? A piaci szereplők aktívan készülnek a jövő márciusi lakáskampányra. A GFM szükség esetén kész, további aktivitást generáló intézkedéssel beavatkozni a verseny fokozása érdekében

IBUSZ és az utazás, vagy mondjuk inkább IUV-t?

Kiadva - 2023. július 18 - Utazások és utasbiztosítások. A 120 éves IBUSZ színes és gazdag történetéből. Generációk utazásszervezője, akivel mindenki utazott...

Alulbiztosítás? Van szakmai megoldás!

Kiadva - 2023. június 07 - Oldalunk az alulbiztosítás témájában már számos anyagot közreadott. Körüljártuk az alulbiztosítás Mo-i helyzetét, okait, most a megoldásról adjuk közre véleményünket.

Lakásbiztosítások 2024 - mi következik?

Kiadva - 2023. május 19 - Kikényszerített versenyt hoz 2024-től egy törvénymódosítás a lakásbiztosítók között. Az ügyfelek biztosítóváltását egy tollvonással azonos időpontra tette a kormány, ezzel nyilvánvaló, hogy hamarosan újra harc kezdődik az ügyfelekért.

Élet (út) biztosítási program

Kiadva - 2023. május 02 - A jövő generációinak biztosítási kultúrája most dől el. Hazánk jelentős lemaradással küzd ezen a területen. A Biztosítási Elemző Központ szerint szakmai konszenzus és szakmai megoldás szükséges a témában. Javasalatukat itt olvashatják bővebben...

Az alulbiztosítás problémái és megoldásuk

Kiadva - 2023. április 29 - Oldalunkon már foglalkoztunk azzal, hogy „Mi az alulbiztosítás és milyen problémákat okoz?” Most ezekre a problémákra készült egyes megoldási javaslatokat mutatjuk be, amelyekkel a jövőben minden bizonnyal a hazai biztosítási gyakorlatban is találkozhatunk...

Alulbiztosítás és ügyfélszerzés a biztosítási szektorban

Kiadva - 2023. április 21 - Több tényező is arra mutat, hogy komoly változásoknak néz elébe a hazai biztosítási piac. A kormányzat, az MNB, a MABISZ tagbiztosítói és az alkuszok is elérkeztek ahhoz a ponthoz, mely újabb lendületet adhat az elmúlt években téli álomba merült szektornak...

Földrengések Magyarországon. Veszélyes?

Kiadva - 2023. április 08 - Az év elején bekövetkezett 7,8-as erősségű sajnálatos és pusztító erejű törökországi földrengés ráirányította a figyelmet a földrengés magyarországi kockázataira is. Bár Magyarország nem tartozik a világ aktív szeizmikus területei közé, azért nálunk is 20-30 évente előfordulnak komoly rengések...