Díjkalkulátorok - hol tudja olcsóbbra cserélni lakásbiztosítását 2024-ben?

A biztosítók és a biztosítási alkuszok oldalai, sőt még az MNB oldali is rendelkezésére állnak azoknak, akik lakásbiztosításuk (családi ház, telek-nyaraló biztosításuk) lecserélését, de legalább is díjaik ellenőrzését tervezik márciusban.

Ezen felül természetesen a telefonos ügyfélszolgálatok, illetve a biztosítók fiókjai és üzletkötői, valamint nagy ügynökhálózatok is segítenek azoknak, akik személyesen kívánják megismerni a a 2024-től megnyíló biztosító váltási lehetőségeket. A márciusi lakásbiztosító váltási és díj / szolgáltatás összehasonlítási kampány mindenki számára elérhető lesz és a biztosítási szakmai is minden követ megmozgat, hogy az ügyfelek, a lakástulajdonosok elégedettek legyenek.

Oldalunk - a HOLKÖSSEKBiztosítást.hu - elsősoran az online díjkalkulációs és kötési felületek és az ott elérhető különböző szolgáltatások felsorolásával és azok minősítésével segít látogatóinak.

Nálunk megtalálja, a vezető hazai összehasonlító oldalak és a hazai biztosítók direkt oldalainak felsorolását, áttekintheti, hogy hol-milyen szolgáltatásokkal várják Önt, kik azok a szolgáltatók akiknél elérhetőek a megfelelő szintű lakásbiztosító váltási szolgáltatások és ki-mit kínál online környezetben az Ön számára. Csillagos minősítésünk segíti Önt a gyors tájékozódásban.

Itt találja azokat az oldalakat, ahol majd díjat tud kalkulálni >>

Blog kategóriák
Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre