Hol kössek lakásbiztosítást?

Lakásbiztosítás számtalan módon és helyen köthetünk. Az online térben a biztosítók és a biztosítási alkuszok oldalai, sőt még az MNB oldali is rendelkezésére állnak azoknak, akik lakásbiztosításuk (családi ház, telek-nyaraló biztosítást) szeretnének kötni.

Ezen felül természetesen a telefonos ügyfélszolgálatok, illetve a biztosítók fiókjai és üzletkötői, valamint nagy ügynökhálózatok is segítenek azoknak, akik személyesen kívánják megismerni a biztosítók lakásbiztosítási ajánlatait.

Oldalunk - a HOLKÖSSEKBiztosítást.hu - elsősoran az online díjkalkulációs és kötési felületekkel és az ott elérhető különböző szolgáltatások felsorolásával és nem utolsó sorban azok minősítésével segít Önnek.

Nálunk megtalálja, a vezető hazai összehasonlító oldalak és a hazai biztosítók lakásbiztosítások kötésére szolgáló weboldalait, lakásbiztosítási díjkalkulátorait és áttekintheti, hogy hol-milyen szolgáltatásokkal várják Önt. Emellett csillagos minősítésünk is segíti Önt a gyors tájékozódásban.

Online lakásbiztosítás kötési lehetőségek itt >>

Blog kategóriák
Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre