Hol Kössek MFO-t?

A biztosítók és a biztosítási alkuszok oldalai, sőt még az MNB MFO oldalai is rendelkezésére állnak azoknak, akik lakásbiztosításuk (családi ház, nyaraló biztosításuk) esetében a Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítást szeretnék megkötni.

Ezen felül természetesen - a normál lakásbiztosításokhoz hasonló módon - a telefonos ügyfélszolgálatok, illetve a biztosítók fiókjai és üzletkötői, valamint nagy ügynökhálózatok is segítenek azoknak, akik személyesen kívánják megismerni ezt a terméket.

Oldalunk - a HOLKÖSSEKBiztosítást.hu - elsősoran az online MFO díjkalkulációs és kötési felületek és az ott elérhető különböző szolgáltatások felsorolásával és azok minősítésével segít látogatóinak.

Nálunk megtalálja, a vezető hazai összehasonlító oldalak és a hazai biztosítók direkt oldalainak felsorolását, ahol MFO-t árulnak, áttekintheti, hogy hol-milyen szolgáltatásokkal várják Önt, kik azok a szolgáltatók akiknél elérhetőek a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás és ki-mit kínál online környezetben az Ön számára. Csillagos minősítésünk segíti Önt a gyors tájékozódásban.

Hol Kössek MFO lakásbiztosítást? >>

Blog kategóriák
Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre