Kiegészítő Assistance CASCO-hoz

Kiegészítő Assistance biztosítást szinte minden termék mellé köthetünk, így a CASCO mellé is. A CASCO mellé köthető assistance biztosítás a kötelező biztosítás mellé köthető assistance biztosításhoz hasonlít leginkább. A biztosítás kiterjed a járműve balesetére, műszaki meghibásodására. Amennyiben helyszíni javítás keretében egy órán belül nem sikerül a járművet üzemképessé tenni vagy a hatályos a KRESZ szabályok alapján nem használhatja járművét a forgalomban, akkor járművét elvontatják vagy elszállítják egy szervizbe vagy otthonába.

Egyes esetekben akkor is számíthatunk a biztosítóra, ha a biztosított gépjármű előre nem látható módon önhibából (például üzemanyaghiány, kulcs bezárása vagy elvesztése stb.) következtében válik működésképtelenné.

**

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ CASCO ASSISTANCE BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás CASCO biztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító CASCO kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Biztositok.hu CASCO kötés >>

Biztoshely.hu CASCO kötés >>

Insura.hu CASCO kötés >>

Eurorisk.hu CASCO kötés >>

Netrisk Kft. - Biztositas.hu CASCO kötés >>

Netrisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Alfa Biztosító CASCO kötés >>

Allianz Biztosító CASCO kötés >>

Groupama Biztosító CASCO kötés >>

Genertel Biztosító CASCO kötés >>

UNION Biztosító CASCO kötés >>

UNIQA Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre