Kiegészítő Avulásmentes Térítés biztosítás

Amikor járművünket CASCO kár éri, a kár kifizetésekor meglepetéssel tapasztaljuk, hogy a biztosító avulás címén levonást alkalmaz, vagyis nem fizeti ki a sérült alkatrész újrabeszerzési, újkori értékét, hanem ebből még levon egy összeget, az adott alkatrész időarányos elhasználódásából eredő értéket. Vagyis a használt alkatrészünk nem ér már annyit, mint az új. Ez persze kellemetlen, de szerencsére van olyan kiegészítő biztosítás, amivel mindez elkerülhető. Az avulásmentes térítés kiegészítő biztosítás megkötésével az alkatrészek és a fényezés költségeit a biztosító érték levonás (avultatás) nélkül téríti meg, vagyis nem alkalmaz a jármű használatának következtében előálló, amortizáció miatti értékcsökkenést. A biztosítás általában a jármű 6 éves koráig szolgáltat.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ AVULÁSMENTES TÉRÍTÉS BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag CASCO biztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító CASCO kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztositok.hu CASCO kötés >>

Insura.hu CASCO kötés >>

Eurorisk.hu CASCO kötés >>

Netrisk Kft. - Biztositas.hu CASCO kötés >>

Netrisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Generali Biztosító CASCO kötés >>

Genertel Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre