Kiegészítő Bérgépjármű Költségtérítés CASCO-hoz

A bérgépjármű (kölcsöngépjármű) költségtérítésre vonatkozó kiegészítő biztosítás a CASCO biztosításhoz, annak megkötésekor választható kiegészítő biztosítás és azzal együtt érvényes. A szolgáltatás alapján a sérült - biztosítási esemény következtében a forgalomban való részvételre alkalmatlanná vált - gépjárművünk javítással helyreállítható kára esetén a biztosító általában megtéríti a javítás indokolt idejére (de legtöbbször maximum 15 napra) az általunk bérelt (kölcsönzött) jármű bérleti díját. Hogy mekkora és milyen járművet bérelhetünk erre az időre? Maximum a saját járművünkkel azonos méretű, kategóriájú járművet. Ugyan így 15 napig kapunk bérgépjármű térítést, totálkár vagy lopás esetén is.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ BÉRGÉPJÁRMŰ TÉRÍTÉS BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag CASCO biztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító CASCO kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztositok.hu CASCO kötés >>

Biztoshely.hu CASCO kötés >>

Insura.hu CASCO kötés >>

Eurorisk.hu CASCO kötés >>

Netrisk Kft. - Biztositas.hu CASCO kötés >>

Netrisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Alfa Biztosító CASCO kötés >>

Allianz Biztosító CASCO kötés >>

Generali Biztosító CASCO kötés >>

Genertel Biztosító CASCO kötés >>

UNION Biztosító CASCO kötés >>

Wáberer Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre