Kiegészítő Gyermekfelszerelés biztosítás CASCO-hoz

A Gyermekfelszerelés kiegészítő biztosítás (CASCO-hoz) termék a 6 év alatti gyermekeknek a gépjárműben történő ellátását és biztonságát szolgáló eszközök, berendezések és használati tárgy - például: gyermekülés, gyermek utazóágy, babakocsi, bébiőr (esetenként járóka), valamint a gyermek 3 éves koráig használt elektronikai felszerelések - például ételmelegítő, sterilizáló készülékek, stb.) biztosítására szolgáló kiegészítő. Ezen vagyontárgyak esetében a biztosított káresemények megegyeznek azokkal, amelyek az alap CASCO biztosításban is fedezetben vannak, úgymint: tűz és elemi károk, lopás (rablás) és töréskárok.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ GYERMEKFELSZERELÉS BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag CASCO biztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító CASCO kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztositok.hu CASCO kötés >>

Biztoshely.hu CASCO kötés >>

Insura.hu CASCO kötés >>

Eurorisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Alfa Biztosító CASCO kötés >>

Allianz Biztosító CASCO kötés >>

Wáberer Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre