Lopás- és Totálkár CASCO

A lopás- és totálkár CASCO biztosítás egy speciális, de önálló termékként köthető “rész CASCO” biztosítás. Ára kedvezőbb, mint a teljes körű CASCO biztosításoké, viszont kizárólag abban az esetben fizet, ha a járművünket ellopják, vagy balesetből, vagy elemi károk folytán totálkáros lesz. Részlopásokra és “kisebb” töréskárokra tehát ez a biztosítás nem terjed ki.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK LOPÁS- és TOTÁLKÁR BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás önálló termékként köthető. Kalkuláció esetén jelölje meg az adott biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító CASCO és rész CASCO biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Netrisk Kft. - Biztositas.hu CASCO kötés >>

Netrisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

UNION Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre