Törés CASCO biztosítás

A Törés CASCO biztosítás igen szerényen van elnevezve. Nevében ugyan „törés CASCO” nak nevezett termék, de inkább „lopás kockázat nélküli teljes körű (vagy normál) CASCO-nak” kéne nevezni, mivel a töréskárok mellett általában minden normál CASCO biztosításban biztosított káresemény is benne van (úgymint: tűz-, elemi károk és üvegkár biztosítás is), csak épp a lopás nem. Ez a CASCO a lopás és a részlopás fedezeteket tehát nem tartalmazza és értelemszerűen így a rablás kockázatot sem, ami általában a lopás biztosítás része. Minden más szokásos eseményre azonban fedezetet ad és ára kedvezőbb, mint a teljes körű CASCO-é.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK TÖRÉS CASCO BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás önálló termékként köthető. Kalkuláció esetén jelölje meg az adott biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító CASCO és rész CASCO biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Netrisk Kft. - Biztositas.hu CASCO kötés >>

Netrisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Generali Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre