CASCO Díjszámítás és Szerződéskötés

CASCO biztosítását egyaránt megkötheti alkusz és biztosító oldalán is. Az alkuszok összehasonlítják a biztosítók ajánlatait, a biztosítók oldalain pedig közvetlenül és gyorsan köthet szerződést. Hogy melyik alkuszt válassza, nézze meg csillagos értékelésünket, ahol a több csillag jobb, erősebb ajánlást jelent. Amennyiben valamely a CASCO biztosítás mellé köthető kiegészítő biztosítás érdekli, nézze meg a róla írt tájékoztatónkat és válasszon olyan társaságot, ahol az adott kiegészítő a CASCO biztosítás mellé elérhető! Az egyes társaságok nevére kattintva megtekintheti az adott társaság által kínált szolgáltatásokat is!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÓT!

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre