KGFB Díjszámítás és Szerződéskötés

A kötelező biztosítást egyaránt megkötheti alkusz és biztosító oldalán is. Az alkuszok és a Díjnavigátor összehasonlítja a biztosítók ajánlatait, a biztosítók oldalain pedig közvetlenül és gyorsan köthet szerződést. Hogy melyik alkuszt válassza, nézze meg csillagos értékelésünket, ahol a több csillag jobb, erősebb ajánlást jelent. Amennyiben valamely a kötelező biztosítás mellé köthető kiegészítő biztosítás érdekli, nézze meg a róla írt tájékoztatónkat és válasszon olyan társaságot, ahol az adott kiegészítő a kötelező biztosítás mellé elérhető! Az egyes társaságok nevére kattintva megtekintheti az adott társaság által kínált szolgáltatásokat is!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÓT!

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre