Defekt biztosítás

A defekt biztosítás szempontjából biztosítási esemény a biztosított jármű használatban lévő gumiabroncsának olyan váratlan, előre nem látható (baleseti jellegű) ok miatt bekövetkezett sérülése, amely kizárólag a gumiabroncs felniről történő leszerelésével javítható.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK DEFEKT BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kötelező (KGFB) biztosítás mellé és önállóan is köthető! Kötelező mellé kötve, a kalkuláció során jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás kötelező biztosítás mellé elérhető

Netrisk Kft. - Biztosítás.HU KGFB kötés >>

Netrisk.hu KGFB kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás KGFB biztosítás mellé elérhető

KÖBE Biztosító KGFB kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás önálló termékként elérhető

KÖBE Biztosító Defekt biztosítás kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre