Kiegészítő Assistance biztosítás (KGFB-hez)

Amikor járműve balesetet szenved vagy meghibásodik, a biztosító szerződött partnere megpróbálja a helyszínen megjavítani gépjárművét. Amennyiben erre nincs lehetőség (vagy egy órán belül nem sikerül a járművet üzemképessé tenni), akkor járművét elvontatják vagy elszállítják egy szervizbe vagy otthonába. Ezzel együtt a járműben utazó személyeket és poggyászukat is elszállítják. Ugyanez a helyzet, ha a KRESZ alapján nem használhatja járművét.

Egyes esetekben akkor is számíthatunk a biztosítóra, ha a biztosított gépjármű előre nem látható módon önhibából (például üzemanyaghiány, kulcs bezárása vagy elvesztése stb.) következtében válik működésképtelenné.

Allianz Biztosítónál ingyenes assistance jár a kötelező biztosítás mellé! A Groupama Biztosító Assistance, “Kárexpressz néven” szintén ingyenes és tartalmazza a szállást is a javítás időtartamára, visszautazást a javított járműért és cserejármű szolgáltatást is.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ ASSISTANCE BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag kötelező (KGFB) biztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító KGFB-hez köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu KGFB kötés >>

Biztosítók.hu KGFB kötés >>

CLB.hu KGFB kötés >>

Eurorisk.hu KGFB kötés >>

Insura.hu KGFB kötés >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.HU KGFB kötés >>

Netrisk.hu KGFB kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Allianz Biztosító KGFB kötés >>

Groupama Biztosító KGFB kötés >>

Generali Biztosító KGFB kötés >>

Genertel Biztosító KGFB kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre