Kiegészítő Élet-, Balesetbiztosítás (KGFB-CASCO mellé)

A kiegészítő Élet- és Balesetbiztosítás KGFB és CASCO biztosítás mellé is köthető. A biztosítás keretében a biztosító megtéríti az alapbiztosítással biztosított járműben utazók szerződésben rögzített baleseti kárát, ahol a baleset a biztosított személyek akaratától független, hirtelen fellépő külső behatásra keletkezett, amely következtében a biztosítottak múlékony sérülést vagy maradandó egészségkárosodást szenvednek, vagy elhaláloznak. A kiegészítő Élet- és Balesetbiztosítás így a gépjármű vezetőjére és az utasokra is kiterjed. Termékfüggő, hogy a kártérítés csak halálra, rokkantságra, vagy egyéb baleseti eseményekre/sérüléskere is kiterjed-e.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ BALESET BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kötelező (KGFB) és a CASCO biztosítás mellé is, de csak azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító KGFB-hez, CASCO-hoz köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

Biztoshely.hu KGFB kötés >>

Biztosítók.hu KGFB kötés >>

CLB.hu KGFB kötés >>

Eurorisk.hu KGFB kötés >>

Insura.hu KGFB kötés >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.HU KGFB kötés >>

Netrisk.hu KGFB kötés >>

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás CASCO mellé elérhető

Biztositok.hu CASCO kötés >>

Insura.hu CASCO kötés >>

Eurorisk.hu CASCO kötés >>

Netrisk Kft. - Biztositas.hu CASCO kötés >>

Netrisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

Allianz Biztosító KGFB kötés >>

Generali Biztosító KGFB kötés >>

Genertel Biztosító KGFB kötés >>

Posta Biztosító KGFB kötés

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás CASCO mellé elérhető

Alfa Biztosító CASCO kötés >>

Allianz Biztosító CASCO kötés >>

Groupama Biztosító CASCO kötés >>

Generali Biztosító CASCO kötés >>

Genertel Biztosító CASCO kötés >>

KÖBE Biztosító CASCO kötés >>

UNION Biztosító CASCO kötés >>

UNIQA Biztosító CASCO kötés >>

Wáberer Biztosító CASCO kötés >>

**

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre