Kiegészítő Fényszórókár biztosítás

A fényszórókár biztosítás szempontjából biztosítási eseménynek a biztosított gépjármű első fényszóróiban keletkezett – a biztosított jármű előtt haladó jármű által okozott - kavics- vagy kőfelverődés kár minősül. A biztosító megtéríti a sérült fényszóró ki- és beszerelésének költségeit, valamint a fényszóró javítás költségeit.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK FÉNYSZÓRÓKÁR BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag kötelező (KGFB) biztosítás mellé köthető! Kötelező mellé kötve, a kalkuláció során jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás kötelező biztosítás mellé elérhető

Netrisk Kft. - Biztosítás.HU KGFB kötés >>

Netrisk.hu KGFB kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás KGFB biztosítás mellé elérhető

KÖBE Biztosító KGFB kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre