Kiegészítő Jogvédelem biztosítás (KGFB-hez)

Hacsak nem vagyunk jogászok, szükségünk lehet arra, hogy közlekedési baleset miatt, vagy gépjármű adásvételi szerződésével kapcsolatban vitás ügyünk rendezésére jogi tanácsot kérjünk. A biztosító telefonon jogi tanácsadást nyújt, vagy hozzájárul ügyvédi költségeihez esetleg szükség esetén ügyvédet ajánl. A kiegészítő jogvédelem biztosítások, kevés eltéréssel általában az alábbiakat nyújtják.

Jogvédelem leggyakrabban fedezett területei.

Kártérítési jogvédelem: Akkor veheti igénybe a szolgáltatást, ha Ön vagy a jármű vezetője szabályosan közlekedve balesetet szenved és a károkozóval szembeni jogérvényesítése, balesetből eredő igénye (személyi sérülés, vagyoni károk és sérelemdíj) érvényesítése érdekében jogi segítségre van szüksége.

Büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem: Amikor az Ön által üzemben tartott jármű vezetője balesetet okoz és a járművezetéssel összefüggő szabálysértés vagy bűncselekmény esete forog fent, akkor veheti igénybe a jogvédelem biztosítást.

Szerződéses jogvédelem: Amikor eladja a járművet vagy másikat vesz, és még nem kötötte meg az adásvételi szerződést, vagy a már megkötött adásvételi szerződést valaki megszegi akkor veheti igénybe a jogvédelem szolgáltatást.

Allianz Biztosítónál jogvédelem biztosítás díjmentesen jár a kötelező biztosítás mellé!

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ JOGVÉDELEM BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kötelező (KGFB) biztosítás és CASCO mellé is, az alap termékkel együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító KGFB-hez és CASCO-hoz köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

Biztoshely.hu KGFB kötés >>

Biztosítók.hu KGFB kötés >>

CLB.hu KGFB kötés >>

Eurorisk.hu KGFB kötés >>

Insura.hu KGFB kötés >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.HU KGFB kötés >>

Netrisk.hu KGFB kötés >>

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás CASCO mellé elérhető

Biztositok.hu CASCO kötés >>

Biztoshely.hu CASCO kötés >>

Insura.hu CASCO kötés >>

Eurorisk.hu CASCO kötés >>

Netrisk Kft. - Biztositas.hu CASCO kötés >>

Netrisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

Allianz Biztosító KGFB kötés >>

Generali Biztosító KGFB kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás CASCO mellé elérhető

Allianz Biztosító CASCO kötés >>

Generali Biztosító CASCO kötés >>

Genertel Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre