Kiegészítő Poggyász és Gyermekülés biztosítás

Mint a neve is mutatja a biztosítási esemény időpontjában a biztosítottak birtokában lévő és a járműben található vagyontárgyak (poggyászok) és gyermekülés biztosítására szolgáló kiegészítő biztosítás, ahol a biztosító “elemi károk címén” megtéríti a tűz, illetve robbanás által, legalább 15 m/s sebességű szélvihar, felhőszakadás, – földcsuszamlás, kő- és földomlás, természetes üreg vagy talajszint alatti építmény beomlása, árvíz, belvíz, egyéb vízelöntés, jégverés, lezúduló hótömeg és hónyomás által okozott károkat.

Ezen felül térülnek a Mercalli–Sieberg-táblázat alapján legalább 5-ös fokozatúnak jelzett földrengés által okozott károk, továbbá a törés, lopás és rabláskárok szintén a kötelező biztosításban biztosított járműben lévő poggyászokra és gyermekülésre vonatkozólag.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ POGGYÁSZ ÉS GYERMEKÜLÉS BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag kötelező (KGFB) biztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító KGFB-hez köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu KGFB kötés >>

CLB.hu KGFB kötés >>

Eurorisk.hu KGFB kötés >>

Insura.hu KGFB kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Generali Biztosító KGFB kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre