Lopás CASCO biztosítás

A LOPÁS CASCO a teljes jármű lopása és rablása esetére kínál fedezetet (de részlopásokra, például a kerekek ellopására nem). Egyes esetekben még elemi kár fedezet is benne foglaltatik a biztosításban. A kártérítés felső határa általában 1 és 2,5 millió forint között választható meg, természetesen a díj is ezzel arányos vagyis a biztosítás olcsóbb mint egy teljes körű CASCO.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK LOPÁS CASCO BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kötelező (KGFB) biztosítás mellé és ÖNÁLLÓAN is köthető! Kötelező mellé kötve, a kalkuláció során jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító CASCO ajánlatait és KGFB-hez köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

Biztoshely.hu KGFB kötés >>

CLB.hu KGFB kötés >>

Eurorisk.hu KGFB kötés >>

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás ÖNÁLLÓ termékként elérhető

Insura.hu CASCO kötés >>

Netrisk Kft. - Biztositas.hu CASCO kötés >>

Netrisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

Genertel Biztosító KGFB kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás ÖNÁLLÓ termékként elérhető

Generali Biztosító CASCO kötés >>

Genertel Lopás CASCO kötés >>

UNION Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre