Rendszám és Forgalmi Engedély Pótlás

A kiegészítő Rendszám és Forgalmi Engedély Pótlás biztosítás az alapbiztosítással biztosított gépjármű rendszámának és/vagy forgalmi engedélyének ellopása, elrablása, elvesztése esetén térít. A biztosítási összeg mértékéig megtérül az okmányirodai pótlás igazolt költsége.

A biztosító szolgáltatásának előfeltétele a rendszám és a forgalmi engedély ellopásáról, elrablásáról, elvesztéséről szóló hatósági bejelentés másolatának biztosító részére történő átadása vagy végrehajtott okmány vagy rendszám pótlás hatóság általi igazolása.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ RENDSZÁM-, FORGALMI PÓTLÁS BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kötelező (KGFB) és CASCO biztosítás mellé is, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító KGFB-hez és CASCO-hoz köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás KGFB mellé elérhető

CLB.hu KGFB kötés >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.HU KGFB kötés >>

Netrisk.hu KGFB kötés >>

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás CASCO mellé elérhető

Biztoshely.hu CASCO kötés >>

Insura.hu CASCO kötés >>

Eurorisk.hu CASCO kötés >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás CASCO mellé elérhető

Alfa Biztosító CASCO kötés >>

Wáberer Biztosító CASCO kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre