Biztosítás

A biztosítás előre nem látható, véletlen, váratlan formában bekövetkező események kárai elleni védelem. A biztosítás két fél a szerződő és a biztosító között jön létre, amelyért a szerződő fél biztosítási díjat fizet és ahol a biztosító cserébe arra vállal kötelezettséget, hogy a meghatározott jövőbeni (un. biztosítási) esemény bekövetkeztekor (térítést) fizet a biztosított részére vagy helyette.

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre