Hogyan segít nekem a Holkössekbiztositast.hu?

Számos weboldal található, ahol a biztosítások díjának összehasonlítása elvégezhető. Ezt általában alkuszi oldalak végzik, de az MNB és a Magyar Biztosítók Szövetséges is működtet ilyen független összehasonlító oldalakat. Ezenfelül szinte minden biztosítónak van saját termékeit online módon értékesítő un. direkt oldala is. A kínálat bőséges, ugyanakkor, ha Ön egy konkrét biztosítást keres, akkor elég sokat kell böngésznie ahhoz, hogy megtalálja a kívánt terméket.

Az oldalunkon mi nem díjszámítást végzünk, hanem az online köthető, legnépszerűbb biztosítási és kiegészítő biztosítási termékeket valamit az alkuszok és biztosítók által kínált szolgáltatásokat dolgozzuk fel, hogy Ön azonnal megtalálja amit keres.

Bár számos alkusz kínálja „teljes körűnek” nevezett szolgáltatását - az is problémát okozhat, hogy ezek közül mélyebb ismeret nélkül, Önnek ki kell választania, hogy melyiknél kössön biztosítást. Az alkuszi és biztosítói oldalaknak a fejlettsége, szolgáltatásaik és a kínált termékeik azonban jelentősen különböznek egymástól. Ezeket előttünk eddig senki sem hasonlította össze, nem minősítette, vagyis ilyen segítség nem állt az Ön rendelkezésére ezidáig!

Oldalunk abban segít Önnek, hogy termékkeresőnkbe beírva a keresett biztosítási terméket (vagy kiválasztva azt listánkból) azonnal megmutatjuk Önnek, hogy mely weboldalakon találja meg az adott terméket és ott milyen kapcsolódó szolgáltatásokra számíthat. Önnek nem csak, hogy nem kell keresgélnie, de az egyes szereplők által kínált szolgáltatásokat is előre megmutatjuk Önnek és az alkuszi oldalakat még csillagos minősítéssel is ellátjuk, hogy Ön könnyebben tudjon választani közülük.

Oldalunkon 14 biztosító, 7 biztosítási alkusz és közel 100 alap és kiegészítő biztosítás segítségével mutatjuk be a hazai választási lehetőségeket a legnépszerűbb lakossági biztosítások, úgymint a KGFB, a lakás-, a CASCO és az utasbiztosítás vonatkozásába.

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre