Mit nyújtanak nekem a biztosítók?

A magyarországi biztosítók számos és egyre bővülő termékpalettával és szolgáltatási körrel várják ügyfeleiket. Oldalunkon bemutatjuk, hogy az egyes hazai biztosítók milyen alap- és kiegészítő biztosítási termékeket és milyen kapcsolódó szolgáltatásokat kínálnak Önnek.

A biztosítók, összesen több mint harmincféle szolgáltatást kínálnak, melyek a szerződéskötést, a szerződések kezelését, a dokumentum igényeket, a károk bejelentését, rendezését és még sok-sok kényelmi szolgáltatást nyújtanak. Legtöbbször elérhető náluk a csak néhány adat megadása után már ajánlatot adó egyszerűsített KGFB és CASCO biztosítás kötés, szemben az alkuszi oldalakkal - ahol az összehasonlításért cserébe - még mindig rengeteg kérésre kell válaszolnunk, míg eljutunk egy biztosítási ajánlatig.

A díjfizetésre a legtöbb biztosító kártyás befizetési lehetőséget is biztosít, valamint assistance szolgáltatásaik segítségével élő telefonos segítséget adnak a gépjármű- és az utasbiztosítási károk bekövetkezése kapcsán. Egyre több társaság kínál Minősített Fogyasztóbarát lakásbiztosítást (un. MFO-t) is, mely kibővített fedezeti és szolgáltatási körrel és rövidített kárügyintézésével is kiemelkedik a kínált termékek közül.

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre