Utasbiztosítás Díjszámítás és Szerződéskötés

Utasbiztosítását egyaránt megkötheti alkusz és biztosító oldalán is. Az alkuszok összehasonlítják a biztosítók ajánlatait, a biztosítók oldalain pedig közvetlenül köthet szerződést. Hogy melyik alkuszt válassza, nézze meg csillagos értékelésünket, ahol a több csillag jobb, erősebb ajánlást jelent. Amennyiben valamely az utasbiztosítás mellé köthető kiegészítő biztosítás érdekli, nézze meg a róla írt tájékoztatónkat és válasszon olyan társaságot, ahol az adott kiegészítő az utasbiztosítás mellé elérhető! Az egyes társaságok nevére kattintva megtekintheti az adott társaság által kínált szolgáltatásokat is!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÓT!

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre