A Kiegészítő (lakás) Assistance biztosítás

A Kiegészítő (lakás) Assistance biztosítás címén a biztosító segítséget nyújt a hiba elhárításában, amennyiben a biztosított a főépület gépészeti, műszaki berendezéseinek meghibásodása vagy olyan váratlan külső mechanikai behatás miatt kialakult vészhelyzet áll elő, amely sürgős (és halaszthatatlan) közbeavatkozást kíván annak érdekében, hogy a további károk és/vagy a balesetveszély megelőzésre kerüljön, feltéve, hogy a vészhelyzet az alábbi szakmák valamelyikét érinti: tetőfedő, fűtésszerelő, villanyszerelő, duguláselhárító, vízszerelő, gázszerelő, zárszerelő, üveges.

A biztosító a biztosítási eseménynek minősülő hibaelhárításokhoz szakipari tevékenységet folytató vállalkozást közvetít és számla ellenében viseli a hibaelhárítás költségeit.

Ez tartalmazhatja a kiszállási díjat, a munkadíjat, az anyagköltséget és az általános forgalmi adót. Mindezt az adott kár helyreállításának műszakilag indokolt értékéig fizeti, de felső határ a szerződésben meghatározott összeg.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ ASSISTANCE BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu MFO lakásbiztosítások >>

Eurorisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Insura.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Colonnade Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Groupama Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Generali Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Genertel Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Union Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Wáberer Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre