Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás legértékesebb vagyontárgyunkra kínál biztonságot, mely biztosítás nélkül nem lehet meglenni. Lakásbiztosításra van szükségünk, ha otthonunkat (családi házunkat, iker vagy sorházunkat vagy épp lakásunkat) esetleg nyaralónkat, garázsunkat szeretnénk bebiztosítani. Ezen biztosítás alapvetően a tűz és elemi károkra, betörésre, üvegtörésre, víz- és felelősségi károkra nyújt fedezetet. Lakásbiztosítást hitel mellé is kötelezően előírják, de enélkül a kötelezettség nélkül is illik mindenkinek rendelkeznie vele.

LAKÁSBIZTOSÍTÁST KERES? SEGÍTÜNK A VÁLASZTÁSBAN!

Lakásbiztosítás kiegészítő biztosításai

Minden biztosítások közül a lakásbiztosítás mellé kínálják a legtöbb kiegészítő biztosítás. Ezekkel a kiegészítőkkel teljes mértékben testreszabhatjuk (igényeink szerint kiegészíthetjük) a lakásbiztosításunkat. A biztosítók szinte mindenre gondoltak és még annál is többre, amikor számunkra megállmodták a a lakásbiztosítási kiegészítőket, melyek sokszor túlmutatnk a lakásunk falain és az élet egyéb terülteit is lefedik.

NÉZZE MEG A LAKÁS KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOKAT!

MFO és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításról gyorsan és egyszerűen

Elveszett Okmányok Pótlása biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Családi Jogvédelem biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Készpénzbiztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Iskolai Lopás biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Bankkártya elvesztése / pótlása biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Kerti Dísznövény biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kerti Bútor és Szabadban tárolt ingóságok és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Babakocsi törés biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Klímaberendezés biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Kutyaharapás biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Kiterjesztett Garancia biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Épülettartozékok Lopása biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Építés-, Szerelés biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Síremlék és Kegyeleti biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Temetkezési (Temetési hozzájárulás) biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Sporteszköz és sportfelszerelés biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Elmaradt Bérletidíj biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Hobbi- és Kisállatbiztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Zárcsere kulcselvesztés vagy kulcstörés miatt és kulcsok pótlása és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Gyermekfelügyelet biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Értéktárgy Kiegészítő biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Szélturbina biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Kártevő Kár biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Lakóépületek rejtett hibáiból eredő károk és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Garázsban Tárolt Gépjárművek biztosítása és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Lábon Álló Növények biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Különleges Üveg biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Balesetbiztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Lakás assistance és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önálóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Graffiti biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Duguláselhárítás biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Kerékpár (törése) biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Szolgáltatás-kimaradás biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Nyitva hagyott nyílászárón beáramló csapadék és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre