Kiegészítő Hobbi- és Kisállatbiztosítás

A Hobbi- és kisállatbiztosítás keretében a biztosító a szerződésben meghatározott összegig megtéríti házikedvenceink (igazoltan a biztosított tulajdonában lévő) kutya, macska (egyes biztosítóknál bármely hobbi kisállat) balesete, betegsége miatti orvosi költségeket. Mezőgazdasági haszonállatok, védett vagy veszélyes állatok esetében a biztosítás nem nyújt fedezetet, még akkor sem, az adott állatot (például sertés) kedvtelésből tartjuk. Egyes biztosítóknál térülhet még a baleset, betegség következtében történő elhullás hivatalos számlával igazolt állatorvosi vagy temetési költsége is.

A biztosítók az újszülött és az idősebb állatokat általában kizárják a fedezetből, valamint előírják az állatok korának megfelelő védőoltások, kezelések időszakonkénti meglétét. Vagyis mindent meg kell tenni a biztosított gazdiknak, hogy az állat betegségeit elkerüljék, mert itt is, mint minden biztosítás esetében is igaz az, hogy a biztosítási eseménynek véletlen-váratlan formában kell bekövetkeznie.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ KISÁLLAT BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu MFO lakásbiztosítások >>

CLB.hu MFO lakásbiztosítások >>

Eurorisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Insura.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Groupama Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Genertel Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

KÖBE Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre