Kiegészítő Szolgáltatás-kimaradás biztosítás

Kiegészítő Szolgáltatás-kimaradás biztosítás. A biztosító megtéríti a hivatalos közellátást végző szolgáltatók (esetenként kizárólag áramszolgáltató) üzemzavarából származó károkat, ha a szolgáltatás kimaradása nem volt a szolgáltató által előre bejelentve és megszakítás nélkül eléri a biztosítási eseménynél meghatározott (pl. 6-10 óra) időtartamot.

Áramkimaradás esetén a biztosított fagyasztószekrényben tárolt élelmiszerek megromlásából adódó károk térülnek meg. A kockázatviselési helyként megjelölt ingatlan fűtését végző távhő-, valamint melegvíz- és gázellátásának kimaradásából származó a biztosítottat terhelő többlet energia költséget, amennyiben a szolgáltatás kimaradás megszakítás nélkül meghaladta a 12 óra időtartamot.

Egyes esetekben biztosítási eseménynek minősül még a kockázatviselési helyre érvényes megfelelési engedéllyel rendelkező, szakszerűen bekötött közműellátási szolgáltatásban a szolgáltatónak felróható okból, előre be nem jelentett és legalább 6 óra folyamatos tartamot meghaladó víz, vezetékes telefon és internet szolgáltatás kimaradása is.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS KIMARADÁS BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu MFO lakásbiztosítások >>

CLB.hu MFO lakásbiztosítások >>

Eurorisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Colonnade Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Groupama Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Generali Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Genertel Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

KÖBE Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Union Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Wáberer Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre