Garázsban Tárolt Gépjárművek biztosítása

A Garázsban tárolt gépjárművek biztosítása kiegészítő biztosítás számos társaság kínálatában érhető el. A biztosítás keretében a biztosítók általában tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, felhőszakadás, földrengés, árvíz és vezetékes víz (esetenként még idegen jármű ütközése, idegen tárgy rádőlés, füst és korom) károkat térítik meg azokban a gépjárművekben, mely a biztosítottak tulajdonában a biztosított garázsban állnak és a kár pillanatában rendelkeznek érvényes műszaki vizsgával és kötelező biztosítással.

Hogy mennyi kártérítést kaphatunk, az biztosítónként eltérő, de 1 millió forinttól egészen a jármű teljes értékéig terjedhet, azonban ha CASCO-val is rendelkezünk, akkor első körben a CASCO fog részünkre téríteni és a Garázsban tárolt gépjárművek kiegészítő biztosítás csak a CASCO-ra nem térülő kárt (és vagy önrészt) téríti majd meg.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ GARÁZSBAN TARTOTT JÁRMŰ BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

CLB.hu MFO lakásbiztosítások >>

Eurorisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Insura.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Groupama Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Genertel Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

KÖBE Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre