Kerti Bútor és Szabadban tárolt ingóságok

Kerti bútor és/vagy Szabadban tárolt ingóságok néven futó kiegészítő biztosítások biztosítónként eltérő, de hasonló tartalommal egy hasznos fedezet a biztosítóktól, mely viszonylag széles körben fedezeti rendeltetésüknél fogva a kertben tárolt saját tulajdonú vagyontárgyainkat, amennyiben azok az alapbiztosításban mint feladott „háztartási ingóság” vagyontárgyak szerepelnek.

Külön érdekesség, hogy nem csak elemi és természeti katasztrófa károkra, de rongálásra és eltulajdonításra(!) is fedezetet kapunk, amennyiben legalább 140, illetve 150 cm magas kerítés mögött tároljuk ezen vagyontárgyainkat. Míg egyes biztosítók egyszerűen csak „kerti bútoroknak” nevezik a biztosított szabadban tárolt vagyontárgyainkat, addig mások felsorolják azokat, például: kerti bútor, kerti gyerekjáték, pingpong-asztal, mobilmedence, hintaágy, fűnyíró, napernyő, homokozó, nem helyhez kötött kerti főző és sütőberendezések, fűkasza, robotfűnyíró.

Egyes biztosítók (például: KÖBE Szabadban tárolt ingóságok kiegészítő) a lakáson kívül tárolt kerékpár, babakocsi és rendeltetésüknél fogva a szabadban használt sporteszköz, kutyaház, kalitka, sőt házi és haszonállatokat ért károkat is megtérítik. A Kerti bútor és/vagy Szabadban tárolt ingóságok néven futó kiegészítő biztosítások évente egyszer, 100-200 ezer forint kárértékig vehetők igénybe.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ KERTI BÚTOR BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu MFO lakásbiztosítások >>

CLB.hu MFO lakásbiztosítások >>

Eurorisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Insura.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Alfa Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Allianz Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Colonnade Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Groupama Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Generali Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Genertel Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

KÖBE Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Union Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Wáberer Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre