Kiegészítő Gyermekfelügyelet biztosítás

Igazán egyedi biztosításról van szó a Kiegészítő Gyermekfelügyelet biztosítás esetében. A fedezet a kiegészítő biztosítás megkötésétől számított 30 napos várakozási időt követően lép életbe. Biztosítási időszakonként legfeljebb 5 napra és napi, legfeljebb 5.000 Ft erejéig megtéríti a biztosító a kockázatviselési címre állandó lakosként bejelentett 0–14 év közötti gyermek balesete vagy betegsége, illetve a jelen szerződés alapján biztosítottnak (foglalkoztató) minősülő valamely gondviselőjének balesete vagy betegsége miatt szükségessé vált, a gyermek saját otthonában, bejelentett háztartási alkalmazott által nyújtott felügyeletének (háztartási munka) vagy időszakos gyermekfelügyeletet ellátó intézményben történő elhelyezésének költségét.

Biztosítási eseménynek minősül továbbá a kockázatviselési címre állandó lakosként bejelentett 0–14 év közötti gyermek kockázatviselés tartama alatt bekövetkezett olyan előzmény nélküli betegsége vagy balesete, amely közvetlenül és minden egyéb októl függetlenül, a bekövetkezésétől számított egy éven belül, a gyermek folyamatos, 15 napot meghaladó tartamú, orvosi ellátást igénylő gyógykezelését eredményezi. Ebben az esetben a biztosító a gyógykezelés közösségi tevékenység végzését, a bölcsőde-, óvoda- és iskolalátogatást kizáró ágynyugalmat vagy elkülönítést igénylő időszakára, de legfeljebb az esemény bekövet - kezelésének napjától számított 100 napra, napi 1.000 Ft összegű térítést nyújt.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ GYERMEKFELÜGYELET BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

CLB.hu MFO lakásbiztosítások >>

Eurorisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Insura.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

KÖBE Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre