Kiegészítő Sporteszköz és sportfelszerelés biztosítás

Sporteszköz és sportfelszerelés kiegészítő biztosítás keretében egyaránt találunk - a kockázatviselés helyén kívül az autóra felszerelt, zárható csomagtartóval rögzített sífelszerelés és kerékpár biztosítást is, ahol a jogtalan eltulajdonítás kárainkat téríti meg a biztosító, kiegészítve a sífelszerelésnek a sípálya és az azt kiszolgáló egységből (pl.: hütte, melegedő, szállás) történő jogtalan eltulajdonításával. A kijelölt kerékpártárolóhoz zárral rögzített kerékpárunk lopása vagy akár sporteszközeink baleset kapcsán történő sérülése is biztosítható.

Hagyományos, szabadidős vagy extrém sportok felszerelési tárgyainkat is biztosíthatjuk a Sporteszköz és sportfelszerelés kiegészítő biztosítás keretében, de vigyázni kell, mert ennél a biztosításnál jelentősen eltérnek az egyes biztosítók által fedezett események és a területi hatályok. Míg egyes biztosítóktól Európa, addig más biztosítóknál csak Magyarország területén történt eseményekre kapunk fedezetet és olyan is akad, ahol lopásra nem, csak az elemi károkra kapunk biztosítási védelmet.

Minden oldalunkon felsorolt termék esetében - de ennél a kiegészítő biztosításnál - különösen fontos, hogy a konkrét biztosítás megkötésekor vizsgáljuk meg mely biztosító és pontosan milyen fedezetet kínál számunkra

**

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ SPORTESZKÖZ BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu MFO lakásbiztosítások >>

CLB.hu MFO lakásbiztosítások >>

Eurorisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Insura.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Colonnade Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Groupama Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Generali Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Genertel Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

KÖBE Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre