Kiegészítő Különleges Üveg biztosítás

A Kiegészítő Különleges Üveg biztosítás - A biztosított a vagyontárgyak (lakás, ház, melléképület) üvegfelületeiben bekövetkező törés vagy repedés kár. A szerződésben meghatározott biztosítási összegig megtéríti a biztosító a biztosított és kárt szenvedett üvegfelületek pótlásának-, valamint az üvegezés tartószerkezeteinek le s felszerelési költségeit. Megtéríti továbbá az üvegre ragasztott biztonsági fólia cseréjének költségeit is.

Általában az alábbi széles körű vagyontárgyak üvegezése vagy az üvegezést helyettesítő polikarbonát felülete biztosított: medence-, jakuzzi-, dézsafürdő üvegfedése, színezett, maratott, homokfúvott üvegek, napkollektorok, napelemek, üveg tetőcserép , kerti építmények üvegezése, csiszolt, metszett, ón, ólom- vagy réz betétes üvegek, növény- és üvegházak, meleg- és hidegágyak, díszített üvegek, üvegmozaikok, fényvisszaverő, plexi és akril üvegek, üvegasztalok, bútorüvegek, tükrök, akváriumok és terráriumok, tűzhelyek üvegkerámia főzőlapja, sütő előlapja.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ KÜLÖNLEGES ÜVEG BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu MFO lakásbiztosítások >>

CLB.hu MFO lakásbiztosítások >>

Insura.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu MFO lakásbiztosítások >>

Netrisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Allianz Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Colonnade Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Groupama Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Generali Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

KÖBE Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Wáberer Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre