Kiegészítő Lábon Álló Növények biztosítás

Lábon álló növények kiegészítő biztosítása címen a következőt kapjuk: Megtéríti a biztosító az emberi vagy állati fogyasztásra termesztett és még lábon álló (tehát nem betakarított) haszonnövények (például: gabonafélék, zöldségfélék, gyümölcsök, fűszernövények) elemi károk biztosítási események miatt bekövetkezett termény-, termésveszteséget, vagy a biztosított növények újra telepítésének költségeit, valamint ezen növények ellopásának és rongálásának kárát is amennyiben megfelelő kerítés mögött tartottuk őket.

Elemi károk, melyek esetében lábon álló növényeink kárainak megtérítésre számíthatunk: az alapbiztosításban szereplő biztosítási események, úgymint tűz, füst és koromszennyezés, robbanás, villámcsapás, villámcsapás másodlagos hatása, vihar, felhőszakadás, jégverés, hónyomás, árvíz, földrengés, földcsuszamlás, kő-, szikla- és földomlás, ismeretlen építmény, ismeretlen üreg beomlása, idegen jármű ütközése, idegen tárgy rádőlése.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ LÁBON ÁLLÓ NÖVÉNY BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag lakásbiztosítás mellé, azzal együtt köthető! Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító lakásbiztosításához köthető kiegészítő biztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti kiegészítő elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztoshely.hu MFO lakásbiztosítások >>

CLB.hu MFO lakásbiztosítások >>

Eurorisk.hu MFO lakásbiztosítások >>

Insura.hu MFO lakásbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Alfa Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Allianz Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Groupama Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Generali Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Genertel Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

KÖBE Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Union Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Wáberer Biztosító MFO lakásbiztosítás >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre