Diák utasbiztosítás (szakmai gyakorlat)

A normál utazási biztosítások esetében általában kizártak vagy túl költségesek a hosszú távú kinttartózkodás vagy munkavégzés esetei. Ezen a problémán segítenek a diákoknak szóló (kedvező árú) külföldre szóló biztosítások, melyek akár egy éves tartamra is biztosítják a külföldön tanuló személyt többek között betegség, baleset esetére. Ezen biztosítások közös jellemzője a beteglátogatási fedezet, mellyel az itthon tartózkodó rokonok kiutazási és külföldön szükséges szállásának költségeit biztosíthatjuk arra az esetre, ha a biztosított kint tartózkodása alatt hosszabb távra kórházba kerülne. Esetenként a szakmai gyakorlatra vonatkozóan is vállalják a biztosítók a kockázatot, illetve szakmai felelősségbiztosítást is kínálnak a gyakorlat idejére.

Több különböző csomagból választhatunk a korunknak és a külföldön végzett tevékenységünknek megfelelően.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK DIÁKNAK SZÓLÓ UTASBIZTOSÍTÁST?

A Biztosítás önálló termékként köthető. Kalkuláció esetén jelölje meg az adott biztosításra, kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító utasbiztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu utasbiztosítások >>

Netrisk.hu utasbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Európai Utazási Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Magyar Posta Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Union Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre