Utasbiztosítás

Utasbiztosítások esetében többféle csomagból választhatunk, ezek tartalma általában: sürgősségi orvosi ellátás, balesetbiztosítás, mentés, felelősség, jogvédelem (óvadék), poggyászbiztosítás, légijármű késése, beteglátogatás, hazaszállítás és egyes nagyobb csomagokban stornó és autó assistance biztosítás.

UTASBIZTOSÍTÁST KERES? SEGÍTÜNK A VÁLASZTÁSBAN!

Utasbiztosítás "Kiegészítő" Biztosításai

Utasbiztosítások vonatkozásában csak az autó assistance és a stornó biztosítás esetében beszélhetünk igazi kiegészítő biztosításról, az egyéb - alábbiakban felsorolásra kerülő - termékek inkább valamely speciális célú utazásra kialakított biztosítási módozatok, melyek a normál "nyaralásra" szóló utasbiztosítások fedezeteiből általában kizárt, speciális kockázatokat és elemeket is tartalmazzák, mint például a sport vagy extrémsport, külföldi tanulás, munkavégzés.

NÉZZE MEG AZ UTAS KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOKAT!

Útlemondás (sztornó) biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Kiegészítő Gépjármű Assistance utazáshoz és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Sí- és Snowboard biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Diák utasbiztosítás (szakmai gyakorlat) és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Sport (extrém)sport biztosítás és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Utazási bérlet magánszemélyek részére és amit róla tudni érdemes. HOL KÖSSE MEG? MIRE JÓ? Megkötheti-e önállóan vagy csak az alapbiztosítással együtt?

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre