Sí- és Snowboard biztosítás

A síbiztosítás általában kiterjed a külföldi síelés, snowboardozás, szánkózás, korcsolyázás és esetenként még a motorosszán vezetése kockázatokra is. Biztosított benne a sí-, és snowboard felszerelés (bérelt és saját felszerelés és ruházat is), a síbérlet - a sípálya rendkívüli lezárása vagy (sí)baleset és betegség esetére, ha esetleg nem kapnánk vissza a bérlet árát. Mentés, kimentés költségei, ha kutatni kell utánunk mondjuk egy lavina esetén, valamint a helikopteres mentést is. A sífelelősség szinte minden termékben benne van, de a pályán kívüli síelés, snowboardozás már általában a kizárások között szerepel.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK SíELÉSRE SZÓLÓ UTASBIZTOSÍTÁST?

A Biztosítás önálló termékként köthető. Kalkuláció esetén jelölje meg az adott biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító utasbiztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztositok.hu utasbiztosítások >>

Biztoshely.hu utasbiztosítások >>

CLB.hu utasbiztosítások >>

Insura.hu utasbiztosítások >>

Eurorisk.hu utasbiztosítások >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu utasbiztosítások >>

Netrisk.hu utasbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Alfa Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Allianz Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Colonnade Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Európai Utazási Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Generali Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Genertel Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Groupama Biztosító utasbiztosítás kötés >>

K&H Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Magyar Posta Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Signal Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Union Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Wáberer Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre