Kiegészítő Gépjármű Assistance utazáshoz

Utazásunk során számos járművel utazhatunk a leggyorsabb repülőtől, a kényelmes vonaton át, autóbusszal, motor(kerékpárral) és természetesen a legnagyobb szabadságot - de ugyanakkor külön kockázatot is - jelentő autóval. Ilyen esetekben, külföldön előforduló műszaki hiba vagy baleset komoly probléma elé állítana bennünket, hacsak nem kötünk utazási biztosításunk mellé - klasszikus kiegészítő biztosításként - autó assistance biztosítást. A kiegészítő autó assistance biztosítás keretében a biztosító leggyakrabban az autó 15 éves koráig bezárólag, általában az alábbi szolgáltatások nyújtására vállal kötelezettséget: autónk váratlan műszaki meghibásodása, autónk közlekedési baleset miatt működésképtelenné vagy a közúti forgalomban történő közlekedésre alkalmatlanná válása. A biztosító ilyen esetekben a helyszíni javítás, mentés, szállítás és ezek szervezése, esetenként a személyek hazautazásának vagy tovább utazásának szervezése, térítése, szállás költségtérítés és sofőr küldés szolgáltatásokat biztosítja.

Figyelem! A biztosítók szolgáltatása a szerződésben vagy feltételeken meghatározott esetleges várakozási idők figyelembe vételével, az adott biztosító vonatkozó általános-, kiegészítő- és kárrendezési feltételei szerint a biztosítási összegek mértékéig terjed, figyelemmel a kivételekre és kizárásokra. Az egyes biztosítások/szolgáltatások pontos feltételei - a fenti általános leírástól - biztosítónként és szolgáltatónként eltérőek lehetnek, változhatnak, ezért kérjük, hogy azokat a szerződéskötéskor az adott alkuszi, és/vagy biztosítói oldalakon mindenképp ellenőrizze!

HOL KÖSSEK KIEGÉSZÍTŐ AUTÓ ASSISTANCE BIZTOSÍTÁST?

A biztosítás kizárólag kiegészítőként, utasbiztosítás mellé köthető. Kalkuláció esetén jelölje meg az adott kiegészítő biztosításra vonatkozó igényét és ellenőrizze, hogy a kapott ajánlatok tartalmazzák azt. Az alkuszi oldalak több biztosító utasbiztosítási ajánlatát is bemutatják, de ezen ajánlatok közül nem minden ajánlat tartalmazza a fenti elemet.

Alkuszok oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Biztositok.hu utasbiztosítások >>

Biztoshely.hu utasbiztosítások >>

CLB.hu utasbiztosítások >>

Insura.hu utasbiztosítások >>

Eurorisk.hu utasbiztosítások >>

Netrisk Kft. - Biztosítás.hu utasbiztosítások >>

Netrisk.hu utasbiztosítások >>

Biztosítók oldalai - ahol a biztosítás elérhető

Allianz Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Colonnade Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Európai Utazási Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Generali Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Genertel Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Groupama Biztosító utasbiztosítás kötés >>

KÖBE Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Magyar Posta Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Union Biztosító utasbiztosítás kötés >>

UNIQA Biztosító utasbiztosítás kötés >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre