Rész CASCO biztosítások

A CASCO biztosítások a járművezető hibájából, a CASCO-ra biztosított SAJÁT gépjárműben keletkező károkra nyújtanak fedezetet. CASCO biztosításnak a “teljes körű” CASCO biztosításokat nevezzük, amelyek komplex védelmet nyújt a gépjárművet érintő lopás-, rablás, törés, üvegtörés és elemi károkkal szemben.

Minden más biztosítás „rész CASCO” (vagy limitált CASCO). A rész CASCO-k közé tartoznak azok a CASCO biztosítások, ahol nem minden esemény van fedezetben a lopás-, rablás, törés, üvegtörés és elemi károk közül, hanem általában vagy a lopás, vagy a törés kockázat hiányzik a fedezett események közül. Egyes CASCO-k, bár az általuk fedezett események tekintetében „teljes körűek” viszont nem a gépjárműben keletkező teljes kárt térítik meg, hanem annak csak egy előre meghatározott mértékű maximalizált részét, például maximum 1 millió forintig.

Leggyakoribb rész CASCO-k

Lopás és Totálkár CASCO >>

Törés CASCO >>

Mini CASCO >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Kiadva - 2024. március 11 - Már közel 40 ezren választottak maguknak kedvezőbb lakásbiztosítást a március 1-óta tartó kampányban, miközben a díjszámítások száma a fél milliót is meghaladta.

Tovább az összes hírre