Melyik alkuszt válasszam?

Számos alkusz társaság kínál online biztosításkötési és díj összehasonlítási lehetőséget. Ahhoz, hogy választani tudjunk közülük meg kell őket nézni, meg kell tapasztalni a szolgáltatásukat.

Igaz, hogy csak maximum tízen vannak, akiket érdemes is megnézni, de még ez a szám is nagyon magas, főleg ha figyelembe vesszük, hogy több mint 100 féle terméket árulnak egyenként. Ez komoly munkának tűnik, pedig érdemes őket összehasonlítani, mert használhatóságban, átláhatóságban, egyszerűségben és megjelenésben is komoly különbségek vannak közöttük. Mindez egy adott biztosítás megkötése esetén a „könnyen megtaláltam és gyorsan megkötöttem amit kerestem” és a „nagyon nehezen vagy nem is boldogultam csak szenvedtem az oldalon” közötti különbséget jelentheti.

Oldalunk már elvégezte Ön helyett az alkuszok és termékeik, valamint szolgáltatásaik összehasonlítását, így Önnek csak annyi a teendője, hogy:

azt az alkuszt válassza, amely magas csillagos értékelést kapott oldalunktól és forgalmazza az Ön által keresett terméket!****

Válasszon az alábbi linkek közül és mi termékenként megmutatjuk, hogy mely alkusz és biztosító árulja az adott biztosítást és Ön, kitől-mire számíthat.

Keresés minden alap és kiegészítő termékben

Termékkereső >>

Alap és kiegészítő biztosítások termékcsoportonként

KGFB biztosítás és kiegészítő biztosítási >>

Lakásbiztosítás és kiegészítő biztosítási >>

Utasbiztosítás és kiegészítő biztosítási >>

CASCO biztosítás és kiegészítő biztosítási >>

Legfrissebb hírek

Kiadva - 2024. június 12 - A hazai biztosítási szektor jelenleg alacsony, illetve közepes szintű digitalizációval bír. Ennek gyors megváltoztatása a mesterséges intelligenciának köszönhetően most nem csak elérhetővé, de szükségszerűvé is vált! A BEK elemzése hiánypótló a témában...

Kiadva - 2024. április 10 - Mitől lesz hatékonyabb a lakáskampány? A kampány tapasztalatait és a piaci szereplők jövőre vonatkozó javaslatait ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Kiadva - 2024. április 8 - A Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosításának köszönhetően az életbiztosítások esetében távolról - online módon is elérhetővé válik az ügyfélelek számára a személyazonosságuk igazolása.

Tovább az összes hírre